maanantai 18. helmikuuta 2013

Viimein se toppaloimi


Mulla on ollu toi toppaloimen tikkikangas nyt sellaset runsaat kaks vuotta nurkissa, jotta sais tehtyy toppiksen hepoille, mutta oon ollu tähän asti taas niin aikaansaava, etten oo saanu sitä tehtyä. Tänään kuiteskin vihdoin otin itteäni niskasta kiinni ja ompelin semmosen, tällä kertaa panostin ihan tosissani ja ompelin siihen reunuksen ja vuoren :)


Toppaloimen uloin kerros on sellasta tavallista mustaa tikkikangasta, joka on tosi liukasta ja hiukan kiiltävää. Kastelua ihan kunnolla se ei kestä, mutta tihku-, räntä- ja lumisateen kyllä.

Sit vuorena on ohuehkoa vaaleensinistä fleeceä. Se on semmosta molemmin puolin "karvatonta", semmosta mitä tollaset filtit yms. on. Vuori on ommeltu hieman ylipitkäks, jotta sen sai taivutettua ja ommeltua tohon tollaseks kaulukseks.


Sit noi klipsit on yhestä mun Guessin laukun hihnasta, jonka on mun rotta joskus maistellu. Eli ne on laadukkaat ja kivannäköset. Ne renkaat on tehty sit ite rautalangasta. Ja ne nauhat, joissa noi on kiinni on sitä samaa fleeceä, mitä toi vuori itsessäänkin on :)RB'n logo koristaakin sitten alareunaa ja on samaa vuorikangasta. Sveasta tuli sit otettua muutama kuva loimella poseeraten, kun ulkona oli niin kiva valaistus :D- Milla ja Svea -

2 kommenttia: