perjantai 22. maaliskuuta 2013

Seittemäs tilausheppa ja vähän muutaki
Huhhuh... Tää päivä ei oo kyllä mikään maailman paras... todellakaan. Kamerasta hajos muistikortin lukijan lippa tai kansi vai mikä se on ja sit kone on kans ihan käyttökelvoton, tai oli. Sain sen nyt toimimaan, mutta äsken se ei suostnu ollenkaan yhteistyöhön. No, sain kuitenkin kuvat tosta uusimmasta ponskista.


Eli siis heppa on tollanen tummanrautias. Aika pitkälle islanninhevosen näkönen, vähän ohut kaula, kun toi kangas tahto loppuu kesken, ni joutu sit vähän kikkailee :'D


Harja on paksuu suklaanruskeeta villalankaa, sellasta vähän irtonaisempaa, ku normi. En muista mitä lankaa se on tai mistä ostettu, mutta ite tykkään tosi kovasti ! Alun perin oli tarkotus tehä oma heppa tosta harjalangasta, mutta koska noita omia kaakkeja on sen verran paljon jo, ni turhaan toi lanka laatikossa homehtuu, et tein siitä nyt tämmösen. Jätin harjan kans yleisestikin aika paksuks ni se sillon jonkun verran piilottaa ohutta kaulaa. Tai ei se kaula nyt niiin ohut oo, mutta kumminkin.


Hepalla ei - niinkun voi hyvin varmasti huomata - ole mitään merkkejä. Ei ole päässä, eikä kaulassa. Halusin tosta aika pelkistetyn ja semmosen tasavärisen, enkä todellisuudessa keksiny yhtään, millanen merkki tolle ois sopinu. Koklasin kaikennäköst, mut ku mulla on vaan sitä vitivalkosta fleecee, ni se jotenki ei sopinu ton kokoruskeen olemuksen kaa, vaan siihen ois pitäny sit olla luonnonvalkosta tai norsunluun väristä :)Nyt on ollu kans ihanat ilmat, mut mä en koululta oo ehtiny mitään tekemään, ulkona siis. Roksu lähtee sukulaisiin viikonloppuna, joten ei sit ehitä senkään vertaa. Ens ridailukerta taitaa jäädä sit vähän lämpimämmille säille :'''') Toivottavasti ens viikolla...


PS. Ainiin ! En kyl aatellu viel mainita tästä, mut on pakko ;) Rakensin mun enon kanssa (kiitos suuresti hänelle !! ) mulle kisatallin tai oikeestaan viis karsinaa tonne monttuun. Uudesta tallista tulee sit kuvia, ku teen pian tallipostauksen. Lähinnä kyl kuvapostauksen siit, mut ehk joku kerta saadaan ihan oikee videopostaus. Kattoo vähän jos teit kiinnostaa :) Laittakaa kans toki viestii ja kommenttii meille, jos teil on jotain toivomuksii näist postauksist !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti