maanantai 22. huhtikuuta 2013

Varsinainen superpäivä !

Moikka !

Ainakin täällä etelässä on lumet jo melkein sulaneet, ja eilen oli ihanan aurinkoista. Milla tule meille (Roksu) Svean kanssa, ja päätimme pitkästä aikaa lähteä hyppäämään. Niimpä varustin Kimblen, kannoimme tolpat kentälle ja aloimme loikkia.

 
Alkuun tulimme verryttelyn merkeissä ihan pientä kavalettia, jota pikkuhiljaa lähdimme nostamaan isommaksi. Löysimme kentälle myös kiinteän, paksun tukin, jonka asetimme ympyrälle. Milla ja Svea tulivat esteitä molemmista suunnista eri laukkoja harjoitellen, kun taas itse keskityin pieniin teihin ja kääntymiseen.
Lopuksi tulimme vielä yksittäistä pystyä, joka oli korkeimmillaan n. 95cm.


(pahoittelen kuvien videolaatua)

Rataesteiden jälkeen siirryimme hyppäämään kiinteitä esteitä. Kentän vierestä löytyi vanha, kaatunut puu, jonka osista muodostui kivannäköinen sarja ja muutamia yksittäisiä tukkeja. Hyppelimme niitä jonkin aikaa, kunnes olosuhteiden pakosta (D:) jouduimme lopettamaan ja palasimme talliin.


Myöhemmin iltapäivällä kummallekkin tuli hirveä innostus lähteä maastoon ! Valitsimme ratsuiksemme Felixin ja Fredin ja lähdimme uudestaan ulos. Ihan kovin pitkää lenkkiä emme ehtineet kiertää, mutta saatiin kuitenkin ponit liikutettua ja kivaa oli ! :)

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti