sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Blogi luotu ✓

Nyt vihdoin saatiin hyvä idea blogin nimeks, joten luotiin sitten vihdoin tällanen :) Tuskin mitenkään ylipaljon tänne kirjotetaan, mutta vähintäänkin joka viikko, ainaskin tosissaan yritetään !

Banneri on laitettu, muuttuu varmasti tässä kevään aikana vielä, mutta toi on nyt ainakin väliaikainen. Viime kesänä vaelluksella otettu ^^ Tietysti Svea ja Kimble hevosina. Tää eka postaus on nyt vähän tämmönen random, mutta seuraavan saatte viimeistään keskiviikkona. Sillon olis tarkotus vähän lähtee treenailee koulua [?] mikäli on vielä valoisaa ja edes siedettävä ilma.

Blogi toimii nyt aika monitarkoituksellisesti. Eli pyritään kirjaamaan kaikki RB'n tekeminen tänne. Siis liikutuksesta hevosen tekoon. Ihan sivujen päivityksestä ei tänne kirjotella, mutta melkeinpä kaikesta muusta ^^

Mulla on nyt suuri urakka [Millalla siis] ton tallin remontoimisessa. Saan sinne nimittäin ehkä rakentaa hevosille kunnolliset puiset karsinat yms. Perus tallin, ni se me suunnitellaan, tai suunnittelen ja sit toteutuksesta tulee varmaan oma postaus. Eli luvassa vähän rakenteluakin :)


Eilen kävin ridailemassa Neelalla ja pikkusisko Mini tuli mukaan Cassulla. Mentiin rannan ja jään kautta metsään ja hypättiin vähän maastoesteitä. Sieltä ridailtiin sitten metsätietä pitkin takas talolle ja hepat talliin :) Neela meni oikein kivasti ! Yks kielto tuli vähän suuremmalla puunrungolla, mutta kyllä me siitä yli päästiin, toinen kerta toden sanoi. Meinattiin hypätä jäätyneeseen kuralammikkoon, mutta päästiin just ja onneks siitä vierestä väistämään !


Askellajit oli tutusti isot ja pehmeet. Vähän kovaa mentiin, kun tamma on ollut vähän vähemmällä liikunnalla nyt pari viikkoa. Kyllä se sitten ihan nätisti kuunteli kun aluksi heti näytin kumpi meistä päättää, minne mennään.

Cassu oli tapansa mukaan vähän vikuri, mutta kyllä sekin pääsi hyppäämään ja vähän ajan kuluttua jo rauhottuki niin, et päästiin laukkaamaan suoralla. Neela katteli vähän aikaa sellasta isoa "mökkiä" eläintenruokintapaikalla, mutta kun mentiin sitä haistelemaan ja vähän tutkimaan lähempää, osoittautui se neidinkin mielestä täysin vaarattomaksi ^^

Kuvat on sitten napattu videoleikkeestä, ei tullu kuvattuu paljoo, joten älkää ihmetelkö, miks on niin heilahtaneit ^^'
- Milla ja Neela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti