tiistai 22. tammikuuta 2013

Tilaushevonen #4
Neljäs heppa valmiina ! :DD Tein sen yhestä vähän vanhemmasta puolivalmiista, eli toi harmaa "pää" on tehty vähän kauempi aikaa sitten, muistaakseni 2011-2012. En muista tarkalleen, mutta ihan hyvä tuli. Toi valkonen merkki on tollanen "moniosainen", kuva siitä alempana.
Tekoon meni vajaa päivä. Ei kauheesti, ku ei tarvinnu ihan alusta asti ommella. Tohon merkkiin meni kyllä tosin kaks tuntii varmaan ! Se on nimittäin ommeltu monesta kappaleesta ja korvat siihen päälle niin, ettei siiden alta se merkki oo "kiinni". Eli just sen hankalimman kautta, ku olis voinu vaan ommel merkin ja siihen korvat, mut ei :''D

Harja on tapani mukaan kuumaliimalla. Se on kaksvärinen, niinkun voi hyvin huomata. Otsaharja on myös kaksvärinen, johtuen valkoinen merkin "katkeamisesta" sen harmaan osan kohdalta :) Harjassa on kaks vaaleeta kohtaa, koska siinä menee kaks valkosta läikkää. Sellasta pientä hauskaa :DHepalla on tummennoksia vähän turvassa ja silmien ympärillä, sekä vaaleanpunaista ihan siinä merkin loppupäässä. Ihan söpönen, se vaaleenpunanen tuskin näkyy kuvista.


Heppaa oli kyl tosi hauska tehä, ku toi merkki on tollanen ainutlaatunen :D Ei ihan jokahepalla oo. Todennäkösesti tulee jokskuks risteytysponiks tms.


Sitten on aika sanoa "hei hei" Zerolle, ori lähti postissa tänään kohti uusia seikkailuja Kirkkonummella. Tulee tietysti vähän ikävä, mutta se sai sieltä todella hyvän ja aktiivisen kodin ja pääsi lämmittämään jonkun toisen tytön sydäntä :) Toivottavasti kuullaan siitä vielä !PS. Tallia on tullu vähän järkkäiltyy. Uus "hyllykkö" tuli ja ponitallin talliosa uudistu. Bina muutti ponitalliin ja teki Kalebille tilaa kisatalliin. Eli nyt ponitallissa asustaa: Svea, Cassu, Siru, Inga, Waldo ja Bina, ja kisatallissa/heppatallissa: Neela, Medi, Kaleb ja Flow, mainitussa järjestyksessä :))


- Milla ja heppa - 

1 kommentti: