maanantai 17. kesäkuuta 2013

Aktiivisia harrastelijoita

Sori, ei oikeen ollu muita kuvia ku nää ja en todellakaan tiedä, mitä mun hiuksille täs tapahtuu, joten älkää kysykö :'''D

Ollaan oltu nyt su ja ma Roksun kanssa tosi aktiivisia :D Sunnuntaina mentiin maastoon Fredin ja Medin kaa (haha, nauran tolle nimiyhdistelmälle ain) ja meni tosi kivasti. Jouduttiin hieman improvisoimaan kaikkien kävelijöiden takia ja muutenkin, mutta hepat oli tosi kivasti ! Medi meni hirveen rauhallisesti ja jopa energisesti ja Fredi oli ihan semmonen normaali. Ruutia löyty, mutta pidätteitäkin kuunneltiin.


Eka mentiin ihan perus askellajit, et saatiin hepat lämpenemään. Käveltiin tosin aika paljon, joten kyl ne siinä oli jo ihan hyviä. Sit laukkailtiin semmosel metsäaukeal, tosi hyvä pohja näin btv, hypättiin ja maastoiltiin sen verran mitä pysty. Sit käveltiin takas kotiin. Oli nimittäin aik myöhä jo, joten ei oikeen ehitty kauheest kaikkee.


Sit tänään (maanantaina) mentiin "Roksulle" maastoon. Otin Kalebin vaihteeks, ku sillä en oo menny vähään aikaan ja Roksu otti Kimblen. Ja tuntu tosi kivalta. Vähän oli semmonen tuijotteleva, :'D, mut hirveen nätisti se meni. Eka käveltiin metsään ja siel sitte mentiin vähä laukkaa ja hypättiin. Molemmat ponit meni tosi kivasti ! Saatiin kans hyvii pätkii videolle.

Kaunista, eikö ! Sori, blurrasin naaman ku oli niin hieno ilme ! :'D

Ja sit, syvä anteeksi pyytnö, lupasin tehä sen uuden intron tänään, mut todellisuudessa en yhtään ehtiny. Matsku ei viel riittäny ja olin koko aamu-/päivän ridaamas oikeel hepal. Joten, yritän saada sen nyt huomenna (tai itseasiassa tänään) tehtyä. Ja sit myös se leirikirje, se on tulossa ! Ei mitään hätää, en ehtiny tänään, mut yritän huo tai viim. täl viikol :'D Tosin en tiiä ehinkö, ku lähen Jussiks saareen mummin ja vaarin kaa. Kattoo nyt ehinkö, mutta leiri pideään ja kaik ihan normisti, oon vaan hidas ja laiska.

- Milla

1 kommentti:

  1. Jään seurailee, kiva blogi, kivat kuvat ja kivat tekstit!:) Käyhän kurkkaa munkin keppariblogi

    http://ratsurecall.blogspot.fi/

    VastaaPoista