keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Että on tylsäää

Harmillista, mutta totta on se, ettei täällä tapahdu juuri mitään. Toimin (Milla siis) isosena viime viikon kokonaan ja Roksu on itse riparilla, joten ei olla tavattu varmaan vuoteen... Ens viikko meneeki sitte saaressa Juhannuksena, tosin otan sinne hepan, joten saan EHKÄ matskuja johonki. Viimesetki tilariponistukset sain tehtyy, mut koska olen tyhmä, en ottanu niistä kuvia, enneku lähetin ne, joten kuvat saan vasta kun ne mulle lähetetään. Niistä vähän enemmän sitten myöhemmin. Ja sit löysin TÄYDELLISTÄ TÄYDELLISEMMÄN intro-biisin, joten teen siihen intron, kunhan saan matskui siihe. Kesämatskuu on nimittäin ihan sika vähän.

Tähän postaukseen ei nyt oo kuvii, mut ei se mittään :D Olin tänään taas Kht Rarassa häiriköimässä. Mentiin vähän aikaa aluks noilla Maikin kaakkeroisilla, mut ei oikeestaan jaksettu kauheen lupaavasti :'DD

Menin eka Froulla, joka on siis Maikilla tän kesän ja mahdollisesti myydään ensi syksynä. Frou toimi tosi hyvin, vähä oli semmonen tamma, mut tykkäsin. Oon ratsinu silki joskus miljoona vuotta sitte, sillon ku sen entinen kotitalli oli viel pystyssä.

Sen jälkeen ku olin Froulla pyöriny kentäl hetken, päätin napata Maikilta Aldon. Aldo on Maikin uusin kisaheppa, josta ite tykkään ihan älyttömästi :D Meni tosi hyvin, hypin vähä rataa ja pystyy. Mentiin jotain... mitäköhän se ois ollu, ehk 30-40 cm ? Eli ihan matalis pysyttiin ja Aldo meni ihanasti.

Maikki ridas aluks Aldolla, mut vaihto sit Sonyaan, ku sekoiltiin vähä noitte sen Kürien kaa. Toivotan kaikille kisoihin onnea, jotka on siis menos ens viikonloppun sinne Sipooseen ! :)

Mutjoo, toivottavasti kelpaa tämmönenki postaus, vaikka vähän tylsä onki :')

- Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti