tiistai 28. toukokuuta 2013

Tilaushevonen #8

Eilen sain valmiiks ton kaakkisen. Siitä tuli ihan hauskanpuoleinen, tosin toi pää ei ollu niin onnistunu. Jätin tonki aika plainiks, etten ruvennu säheltää merkkei, ku jostain syystä mun mielestä noille voikoille/liinakoille yms. sellasille vaaleenruskeille ei sovi kauheen hyvin merkit, en osaa sanoo miks :')


Kangas on ihan tavallista beigeä fleeceä ja harjalanka ohutta villalankaa/alpakkalankaa, en muista enää kumpaa. Semmosta harmahtavan kerman väristä. Tykkään ite tosi paljon tosta väriyhdistelmästä :)

Tuli melkeen täysin suora, hieman heittää leuan alapuolelta, mutta niin vähäisesti, että se on täytteiden avulla korjattavissa. Se vaikuttaa kuitenkin vähän noihin leuan muotoihin, eikä ne oo muutenkaan niin näkyvät, et jäi vähä tommoseks palikkapääks.


Korvat onnistu harvinaisen hyvin, kerranki sopivan kokoset. Mulla on toi yks tilari kokonaan jäissä, ku en jaksa tehä sille enää neljättä kertaa korvia... en vaan jaksa. Oottelen vähän ja ompelen ne taas jossain vaihees. Alottelen täs välis ehk uuen heposen viel. Täl viikol oli hyvä saada noi kaks vikaa alta pois, ni sit ois noi keväänponiset tehty.


Ei tässä mitään muuta ihmeellistä. Leiriläiset valittiin leirille, yks peru, joten pitää ottaa yks varapaikalta. Muuten ihan normi arkee. Ihanaa et koulu loppuu, ni jaksaa taas ja ehtii ridaa enemmän !

Hyvää kesää kaikille !


- Milla ja poni -

2 kommenttia:

 1. Mukavan oloinen blogi sullaki!

  http://ratsurecall.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! (tosin sanamuoto on hieman väärin, koska meitä on kaksi :'D)

   - Milla (ja Roksu)

   Poista