lauantai 11. toukokuuta 2013

SM kisat Lahdessa


Noniin ! Nytten saan sitten kerrata koko päivän tapahtumat tähän :) Kisat oli i´tosi kivat, järjestetty hyvin, radat (este) oli helppoi, mutta suunniteltu ihan päättömiks ja sinne tuli jotain ihan ihme teitä yms. Meni kyl ihan ok, pääsin Estemestaruuteen, mutta failasin vikalla niin pahasti, et meni varmaan hylätyks ... :( Tai ainaki tuli virhepisteit.Ihanista kisoista ja tunnelmasta saan kiittää pääasiassa Mysseä, Maikkenia, Alisaa, Maraa ja Vipeä. Kiitos tosin kuuluu kaikille kisoihin osallistuneille, tietysti :) Oli tosi hauskaa ja ihan semmost perus menoo.

Näyttelyiden parhaat, orien 1. ja tammojen 1. :)Svea ei siis saanu yhtään ruusuketta/pokaalii, meni esteet niin päin mäntyy. Alku meni ihan sillai normi, aik hitaasti, mut seuraava luokka vähän paremmin. Sit estemestaruudessa oli tosi hyvä drive mutta, tiputin vikan, joten se jäi sitten siihen.


Neelalla pärjäsin sitten vähän paremmin. Saatiin sen verran hyvä suoritus ja muistin radankin kokonaan, että tultiin 2. Heb'ssä :DD Hyvin siis meni kouluosuus, hassua sinänsä, ku oon kumminki ihan sukka omast mielest :')))
Yksi lisäasukas päätti myös muuttaa tänne meille, taas :'''D Vaikka kuinka oon luvannu, etten uusia osta, ni nyt meni yli. Haha, olin Myssen sitä uusinta kimoa arabia/quarabia tiedotonta kuolennu niin pitkään, etten voinu vastustaa sitä. Kaikenlisäks ku olin voittanu sen arvonnan, mul on hianot 15€ lahjakorttina myyntipöytään, joten pakkohan se oli käyttää ! :3 No, nhyt on sit yks uus tamma tallissa. Vielä toisteseks lähes tiedoton neiti saa odotella sivujaan hetken. Tänään tuskin jaksan enää mitään tehä, ku ei siit oo kuviikaan... Joten, ehkä huomenna :) Kiitti Mysselle ! Poni on <3


Tässä siis tämä uusin tulokas :)) <3
Matkat suju yllättävän sujuvasti junalla, kerran jouduttiin kumpaankin suuntaan vaihtamaan, mutta sujui ongelmitta. Mainiona matkaseurana toimi Maikki, kiitos ! Oli tosi ihana, et oli seuraa, ettei tarvinnu yksin suunnistaa mihinkään. Etenki mä, ku matkustan julkisilla niin maailman huonosti ! :DD Kiitos siis kaikille ihanasta päivästä !! :)


Myssester ja Neeluska :)


Mulla on sitten kaikista melkeen videota/kuvaa, joten multa saa tulla pyytelemään kuvia/videoita ittestään. Varmaan kaikista löytyy, että ihan rohkeesti vaan kysyy joko skh-foorumilla, viekussa taikka täällä kommentissa :)

Ja ainiin, hyvää äitienpäivää kaikkien äideille ja mummeille ja mummien äideille ! :D

- Milla, Neela, Svea ja tamma -
2 kommenttia:

 1. Mä näin sut kisoissa, en kuiteskaa tunnistanut, mutta kyllä mä sua kannustin ja näin :)) Pari videotakin löytyy susta ja sun suorituksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleskelin suurimman osan ajasta tuolla myyntipöytien takana noiden muiden hullujen kaa, joten muhun ei varmaan törmänny senkään vertaa :') Kiva jos kannustit ! :D

   - Milla

   Poista