sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kouluradan harjottelua ja Leiriasiaa !

Tänään oli vähän vaihteleva sää, mutta niin lämmin, että pysty olla ihan hupparilla ja topilla :) Roksulla oli jalka niin huonos kunnos, että päätettiin vaan harjotella koulurataa tonne SM'eihin.

Otin Neelan mukaan ja kävelin Roksulle. Aluks aateltiin olla metsäs sellasel aukeal, jos olis ollu hyvä pohja, mut tultiin sittenki tänne kotikentälle, ku siel meni niin paljon ihmisii siel metsäpolulla :'D

Neela oli tänään tosi hyvällä päällä ja saatiin harjoteltuu hyvin sitä Helpon b'n ohjelmaa. Saatan jopa melkeen muistaa sen ohjelman ! Roksuki pääsi vähän ridaa ja Neela oli ihan kummissaan ku oli "väärä" ratsastaja selässä :')

Vähän aikaa siinä pyörittiin, kunnes tultiin takas sisälle. Tänään päätetään íllemmalla, mitkä päivät se leiri on, et siitä tulee pieni edit tähän postaukseen vielä. Skh-foorulle on ihan kivasti jo tullu ilmottautumisii, joten varmaan kohta valitaan noi leiriläisetkin :) Eli vielä ehtii.

Muutapa ei sitten ookkaan, ens viikolla SM'it (APUA !!) ja sit varmaan jotain muuta toivottavasti :)

PS. Kiitos kaikille noista kysymyksistä ! Laittakaa lisää vaan tulemaan, saadaan vastattuu ja koottuu ne varmaan ens viikolla ^^
Okei, sitten tosta RB'n kesäleiristä; leiriajankohdaksi on sovittu nyt yhteistuumin 26.-28.7. Joka on siis pe-su. Leiriläiset tulis perjantai aamuna leiripaikkaan joskus 12 aikoihin yms. ja sitten sunnuntaina vähän asioista riippuen lähtis joskus viiden-kuuden aikoihin tai joskus sillon iltapäivällä. Leiriläiset valitaan tässä kuussa jossain vaiheessa, kun ehditään leiriasiat käydä perusteellisesti läpi ja sitten kun leiriläiset on valittu, saavat ne leirikirjeen ja muun homman sitten sähköpostiinsa :) Eipäs tässä muuta, vielä ehtii ilmottautua !

- Milla ja Roksu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti