keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Vielä viimeset kysymykset + Ophelia


Eli siis nyt on viimeset päivät aikaa lähettää meille vielä kysymyksiä, mitä haluisit tietää meistä/hevosista/tallista, melkeen mistä vaan ! Pyritään vastaamaan niihin joko Perjantaina taikka sitten viikonloppuna. Jos siis on vielä jotakin, laittakaa tänne ihmeessä ! :))




Sitten kanssa päivittelyä vähän heppapuoleen. Niinkun ehkä on saattanu huomata, hevoskatraassa Millan puolella on lisäystä. Aryanasta ostettu Quarab tamma Ophelia sai (vielä hieman keskeneräiset) sivut tässä vähän aika sitten ja päätin vhän kokeilla sitä tänään. Toimii tosi hienosti, on kyllä mahtava koululupaus !




Ei oikeestaan menty ku käyntiä, koottua ja keskiäyntiä ja ravia, sitäkin eri tempoissa. Ei ollu kuvaajaa käytössä, joten ratsastuskuvat on videonkuvakaappauksia, siks vähän hassun laatusia yms... Pahoittelen myös muutenkin noita mun ilmeiden laatuja yms, että toivottavasti ette järkyty ! :'D


Kun saan enemmän matskuu on tulossa ainaski esittelyvideo. Voi olla, että tehään Roksun kanssa leirihevos-esittelyvideo myös, sitten ku ehditään. Nyt on vikat puristukset koulussa ja kauhee stressi, ettei kauheest viel täl viikol ehi mitään tehä :''')



- Milla ja Ophelia -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti