sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Uusi kisatalli !


Nyt vihdoin paljastan teille, millanen oli lopputulos tästä mun tallista :DD Elikkä, saanko esitellä; kisatalli hevosineen !
Talli on n. puolmetrii syvä ja vajaat 60 centtii korkee ja metrin levee. Jokaisella on oma karsina ja karsinan ovet ovat avautuvat ja lukolliset. Myös väliseinät löytyvät tallista, kuten hyvin huomaatte.

 Alunperin tosta olis pitäny tulla vähän kapeempi ja korkeempi, mutta kuljetus ja maksusyistä jätettiin nyt tommoseks. Oviin tulee (sitte ku saan aikaseks) nimikyltit ja yritän ettii kaikki noi kaakkeroisten ruusukkeet, mut luulen et suurin osa niistä on jo kadonnu. Mm. Medin ruusukkeita muutamista kisoista, en löytäny yhtään... Voivoi, pitää kisata enemmän ni saan uusii ;))

Eli tässä tallissa on viis karsinaa, joten ihan lyhyelläkin matikalla voi todeta, ettei kaikki mun kaakit oo tossa. Loput niistä, ne joilla en kisaa tai jos kisaan, meen tosi harvoin. Eli "ponitalliin" sai sitte jäädä noi loput viis :)

Ei oikeestaan oo muuta ihmeellistä asiaa, että tässä tää nyt on ja lisäsin pari tallin muuta "sisustusta" kuviin :D

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos molemmille :D Menihän tohon muutaman hepan verran rahaa, mut oli ky l sen arvosta :) Onneks sain rakennus-"hullulta" enolta apua !

   - Milla

   Poista
 2. On pikkuisen hieno talli, tuommoinen kelpais itsellekin. :)

  VastaaPoista
 3. vooou ihan liian hieno, mullekki tuollanen ! :)
  löysin tän blogin vastikään ja oh tykkään tosta bannerista
  -N

  VastaaPoista
 4. Vähänkö hieno! :D Kuinka paljon maksoi ostaa noi kaikki jutut tohon talliin ja tehä se?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No "teetin" tallin mun enolla, joten työ oli "ilmasta". Itse materiaalit makso tosi paljon, et sellaset kahen perushepan verran :)

   - Milla

   Poista