torstai 9. toukokuuta 2013

Ra.Ra vierailu


Tänään olin siis Maikin ( Kht Ra.Ra ) luona koulu"valmennuksessa". Pääsin kyydillä Espoon keskukseen, josta Maikki poimi mut skoballa. Oli tosi hauskaa :DD En ookkaan ennen ollu skoban kyydis, mut oon tottunu matkustaa prätkäl ja mopol joten ei se nyt niin erilaista ollu :)Valmennus oli lähinnä vaan radan opettelua, pieniä vinkkejä ja lagailuu. Ei me oikeestaan saatu paljoo mitään aikaseks, mut hei, nyt kesä :DDD Ihanaa, ku on pikku loma täs, vaik todellisuudes pitäis kyl lukee, mut parempi kuluttaa aika näin :')Otin mukaan Neelan ja ridailin sillä SM-kisojen Heb rataa. Nyt muistan sen jo vähän paremmin, mut se on niin hämy, etten osaa sitä vielkään kunnolla. Lisäks mulla on maailman huono ratamuisti ! Etenkin koulus...Neela meni tosi hyvin, vähän kankee, mutta kyl se sit verty siitä pikku hiljaa. Laukat tuli hyvin, vähän hitaasti, mutta hyvin. Ja askelen pidennyski suju tosi hyvin, ainaki musta. Maikki saattaa olla ehkä eri mieltä ;) Lisäks, ku kyllästyttiin siihen koulupuurtamiseen, hypättiin vähä.Mä menin aluks eka Banjolla, joka on siis Maikin hevonen. Se oli tosi hauska ja semmonen söpö :3 Muuten aika paljon sai pidättää, mutta esteelle tullessa piti sit vähän varmistaa, että ori hyppää. Neelallaki menin muutaman kerran. Se hyppäs ihan hyvin kans. Tuli muutama kielto isommalla ja sit pienet se meni kyl hyvin. Ei siitä vielä toistaseks oo estehevosta, et keskityn sen kaa nyt tällä hetkellä ainakin kouluun... :) Ehkä siitä joskus tulee vielä jotain.Sit vähä tutustuttiin Maikin asuntoon ja kangasvarastoon ja talliin... Vietiin hepat ulos, juotiin (vettä), kuvailtiin, oltiin koneella... Vähä sitä mitä nyt yleensäkki. Ja sit katottiin mulle dösä ja lähettiin menee. Onnistuin selviytymään bussiin ja sit vaihoin toiseen meille menevään. Ja meni hyvin :))

 - Milla ja Neela - 


5 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus, teki mieli ihan itsekin mennä ulos ratsastelemaan. Neela on myös jotain niin ihanaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ! Niinpä ! Nyt on kyllä ollu tosi upeet kelit, toivottavasti jatkuu vielä pitkälle syksyyn :) Sullahan tota pihaan on vaikka muille (erityisesti mulle !) jakaa, ni ei siitä muuta tartte ku poni ja ulos. Neela kiittää korvat ja kuono hörössä :)

   - Milla

   Poista
 2. vähä su naama on hieno ku oot tollane trolli.lolzz

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeba, oon niin kaunis, et kaikki tykkää :D Eksä tienny et osaan vääntää mun naaman tommoseks valkoseks trolliks ? :DD

   - Milla

   Poista