perjantai 10. toukokuuta 2013

Tarhailua ja Svean uudet suitset


Tänään oli siis aika puuhapäivä, Roksu tuli meille ja vietiin hepat päiväks ulos. Ne sai olla siellä koko päivän iltaa asti, kerranki ku jakso viedä kaikki kerralla ja oli ihana sää ! Tästä tulee nyt tämmönen kuvapostaus, ku otin niin paljon kuvii, eikä oikeen oo mitään kerrottavaa joten... toivottavasti tykkäätte ! :)









Sit kans sain eilen ostettuu Maikkenilta sitä ruskeeta nahkaa, josta tein Svealle uudet suitset, vihdoin ! :D Sitä on saatu oottaa kauan. Niistä tuli kyllä ihan hauskat, sopii hyvin Svealle toi ruskee. Se nahka oli kans aika venyvää ja jos sitä veti kovaa, ni se katkes, joten ompelin sen (luojan kiitos ompelukone suostu sitä ompelee)  kaksin kertaseks, et se kestäis. On se nytki vähän venyvä ja jos soljista vetää kovaa, se sillai venyy/murtuu, mutta kyl se vähän hellemmässä käytössä pysyy hyvänä :) Kiitos Maikille ! Eipä tässä tarvii muuta kertoo, kuvista näkee tarpeellisen. Jos on jotain kysyttävää lopputuloksesta/tarvikkeista/teosta ni laita vaan kommenttia.








Ainii, noissa kuvissa näkyy vähän martsoi, jotka kans laitoin Svealle. Ompelin ohjiin stopparit, et ne ei liu'u alas jne. Itse martsat on joskus koiran flexin mukana tullut "turvapanta", joka on oikeesti suunniteltu ihan muuhun käyttöön, mutta koska sitä ei käytetä, tein siitä unelma-martsat :DD









Huomenna onki sitte Svean ja Neelan kanssa suunta Lahteen, SM-kisoihin !! Apua ! Mä en tiiä vieläkään kunnolla sitä koulurataa, joten mä todella toivon, et pärjään ! :''DDD Toivottakaa onnea ja teille ketkä osallistutte myös, onnea kisoihin (jos te sitä tarviitte ) ! Eipäs tässä muuta, kirjottelen varmaan huomenna taas miten meni :)))



- Milla ja Neela -

2 kommenttia:

  1. Ihanat suitset, varsinkin otsahihna! Svea on muutenkin niin ihana, oon kade. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ! No kiitos paljon, ei tohon nyt suurta taitoo vaadita tommosen tekemiseen. Meni vaan aikaa :')

      - Milla

      Poista