keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kesäkuulumisia

Ei olla tännekkään ehitty kirjotella pitkään aikaan :'D Tää kesä nyt on tämmöstä ku missään ei oo ees nettii ku on mökillä ja semmosta. No, päätin nyt sadepäivän kunniaks kirjottaa tänne jotakin ehkäpä vähän turhaaki :D

Oon ollu viimeset kolme päivää täällä mökillä ja unohin kotiin tietysti kamerajalan, joten se siitä intohimoisesta kuvaamisesta :'D Mut oon jonkunverran saanu kuvii Sveasta, jonka tänne raahasin mukaan. Ne on vaan kaikki vähä tommosii, lähennettyi, ku en saa heposta mihkää pystyyn eikä tääl oo ketään pitämäs x)

No, olin eilen tossa vähä köpöttelemässä metsätiellä ja hyvin toi tyttönen toimi :) Vähä laiskasti mentiin pitkin ohjin ku ei ehtiny lähtee kunnolla minnekkään pitkälle. Tänään oli tarkotus hypätä, mutta tuolla sataa, ni en sitten mennytkään. Huomenna katon mitä ehdin... ku lähtö kumminki kotiin :)

Roksun kanssa pitäis kans ehtii tehä jotai, mut parin viikon päästä alkaaki jo sitten meidän LEIRI :D

Tähän loppuun vielä, Leo ja tiedoton harmaaponi on "myyty" oottelen ostajan rahoja ja sitten jos/kun ne saapuvat lähettelen sinne päin :) En kuitenkaan poistele niitten "myynti-ilmotusta" tuolta sivuilta ennenku rahat on tullu. Ne on siis "varauksessa".

- Milla ja Svea


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti