tiistai 23. heinäkuuta 2013

Rarailua ja muuta epämääräistä

Olin tänään siis Kht RaRassa kyläilemässä ja oli tosi hauskaa. Menin ensin bussilla, josta jän pois ja kiidettiin sitten vuorostaan skoballa loppu matka :)

RaRassa kuvailtiin Maikin kaa vähän videota, jonka näätte sitten raran omilta sivuilta. Myöskään en omaa kameraa ottanut ollenkaan messiin, joten jos joku kuvia haluaa nähdä, niin kannattaa suunnata Maikin blogiin taikka sitten katsoa joskus tuleva video :)

Vietiin eka hepat tarhoihin ja operoitiin vähän aikaa siinä kaikkien kanssa, kunnes saatiin Nitalle ja Sissille varusteet ja mentiin metsään tarpomaan. Aluksi oli vähän hankala kävellä suoraan ja siististi, ku noita oksia sun muita oli kokoajan naamalla, mutta kun päästiin ryteiköstä avonaisemmille seuduille ja kallioille saatiin ridattua ihan kunnolla. Mentiin siinä aluks ravia ja vähän laukkaa ja sitten pari estettä. Lopuksi vielä mentiin epämääräisesti laukkaa "ympyrällä".

Tämän jälkeen suunnattiin takaisin, mutta polun löytäminen ei ollutkaan ihan niin helppoa, kuin luulis ja vähän aikaa oltiin ihan eksyksissä, kunnes Maikki suunnisti oikein ja päästiin vähän eri kautta kentälle. Siellä sitten otettiin uudet alle ja mentiin aluksi Serqillä ja Shangilla koulua. Epämääräisen kaupustelun jälkeen päätettiin hypätä vielä ja haettiin Mona ja Aatu tarhoista. Niillä (sekä Serqillä ja Shangilla) hypeltiin ihan kunnolla ja pääsin Aatulla huimat 100cm pystyn ja hieman matalamman sarjan. Niiden jälkeen hoidettiin heposet ja haettiin muut kanssa sisään. Lopuksi vielä ruokittiin koko konkkaronkka. Oli oikea urakka-päivä :)

Mitäs tässä vielä muuta, leiri peruttiin valitettavasti vähäisen osallistujamäärän takia, mutta Mysse (Kht Aryana) tulee mukaan Roksun kanssa viikonlopuksi Vihtiin, joten siellä sitten taas touhutaan. Pari heppaa on lähössä mukaan, että jaksavat koko viikonlopun. En kuitenkaan ole vielä päättänyt, että ketkä, joten saa nyt nähdä. Viikonlopusta tulee sitten lisää kirjoitusta :)

- Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti